Επιλογή Γλώσσας

Κοινωνικη Δικτυωση

Το Καναλι μας στο Youtube

FineArtsTrust.com
Courses Tag Cloud

Σχετικά με το FineArtsTrust


Το FineArtsTrust είναι μία online πλατφόρμα μαθημάτων τεχνικών ζωγραφικής μέσω videos. Προέκυψε από την επιθυμία του γνωστού ζωγράφου και καθηγητή της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών, Παύλου Σάμιου, να αποκαλύψει τα μυστικά των αρχαίων τεχνικών ζωγραφικής σε όλο και περισσότερους δημιουργούς. Γιʼαυτό το λόγο, τα μαθήματα είναι βιντεοσκοπημένα με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορεί ο καθένας να ακολουθήσει βήμα-βήμα τις οδηγίες, σα να βρισκόταν ακριβώς δίπλα στον καθηγητή.


Στο FineArtsTrust διδάσκονται μερικές από τις πιο γνωστές τεχνικές ζωγραφικής από την Αρχαία Ελληνική, Βυζαντινή, Ρωμαϊκή και Αναγεννησιακή περίοδο, όπως η Εγκαυστική, το Φρέσκο ή αλλιώς Νωπογραφία και η Βυζαντινή Αγιογραφία. Κάθε τεχνική χωρίζεται σε διαφορετικά μέρη/μαθήματα ώστε η παρακολούθηση και η εφαρμογή των καινουριων γνώσεων να γίνεται όσο το δυνατόν πιο εύκολα αλλά και δημιουργικά.


Σκοπός του FineArtsTrust είναι να διαδόσει τα μυστικά των τεχνικών αυτών και να βοηθήσει τους καλλιτέχνες να δουν τη ζωγραφική μέσω των τεχνικών και των υλικών της.


Στόχος μας είναι να εμπλουτίζουμε το περιεχόμενο και να διευρύνουμε την γκάμα των μαθημάτων μας συνεχώς, ώστε να συμπεριλάβουμε μαθήματα και άλλων τεχνών, όπως η γλυπτική, το ψηφιδωτό κ.α., από ειδικούς στο κάθε είδος.


Γίνετε και εσείς μέλη του FineArtsTrust για να μάθετε τα μυστικά των αρχαίων τεχνικών και να τα εξελίξετε με το δικό σας τρόπο.